Spana in vår nya sajt

Det ska vara enkelt att handla linser, glasögon och solglasögon på nätet. Med vår nya hemsida har vi gjort det ännu enklare för dig. Kolla in några av förändringarna här!

Efter en händelserik vår som varit fullspäckad av tester och utveckling kan vi slutligen presentera vår nya sajt! Vi har gjort ett hundratal förbättringar för att maximera din upplevelse och samtidigt göra det enklare för dig att hitta just det du letar efter.

här är de viktigaste nyheterna

För att underlätta för dig att hitta rätt presenterar vi här ett par av de större förbättringarna:

  • Vår prisbelönta kundservice har fått en mer framträdande plats då de är en viktig del i att du som kund ska bli 100 % nöjd. Du finner numera länken till kundservice högst upp på sidan.
  • Inspiration is king! Vi har gjort det enklare för dig att hitta inspirerande och matnyttiga artiklar i vårt Magazine.
  • Förutom våra låga priser på linser vill vi lyfta våra fantastiska priser på solglasögon – därför ser du alltid rekommenderade priser under våra låga priser på solglasögon.
  • Hos oss hittar du glasögon till fasta priser – därför ser du alltid vad slutkostnaden blir både för enkelslipade- och progressiva glasögon.


Till höger om den stora bilden hittar du spännande artiklar som båda inspirerar och bjuder på läsvärda ögonblick.

Lättare att handla med mobil och surfplatta

Att handla med mobil och surfplatta har blivit lika enkelt som att handla på en dator, och med anpassade sidor för linser och glasögon kan du på ett enkelt sätt ta del av information som rör just ditt köp. Med andra ord kan du handla lika snabbt och enkelt oavsett vilken enhet du använder för stunden.


Har du problem att hitta rätt på vår nya sajt? Kontakta gärna vår trevliga kundservice med dina frågor och funderingar. Du når oss på 020-23 20 20.

Mille Lansburgh

Mille Lansburgh

Redaktör LensWay

”Ord är laddade pistoler”, sa Jean-Paul Sartre. Och han har givetvis rätt. Försöker skriva med sprängkraft och inte krångla till det i onödan. Att skriva om optik handlar om att inspirera och vägleda. Få dig att kunna uppleva varje ögonblick!

  Tillbaka till magazine