Glasögon stil

Letar du efter glasögon stil? Glasögon är det ultimata verktyget för att uttrycka stil och personlighet. Förr var glasögon en tråkig nödvändighet för att kunna se klart. Idag är glasögon en självklar modeaccessoar som ofta bärs på röda mattan.  Vilka glasögon passar din stilpersonlighet, retro, trendig eller kanske hipster?

Nedan finner du artiklar som handlar om glasögon stil.

2018-Apr-30

Nya brillor med hitpotential

Äntligen premiär för hundratals nya brillor i en myriad av olika färger, former och stilar. Spana in The Collection – en stjärnspäckad samling inspirerad av musikhistoriens hits.

Läs artikel
2017-Jul-20

Topp 5: Höstens hippaste glasögon

Drömmer du om att förnya din look i höst? Med ett par trendiga glasögon kan du enkelt fräscha upp din personliga stil. Spana in vår lista över höstens hippaste glasögon.

Läs artikel
2017-Jul-17

Persol – siktar mot stjärnorna

Känner du till Persol - ett av världens äldsta solglas- och glasögonmärken? Läs den otroliga historien som tar oss från Turin och Paris-Dakar till Himalaya och Steve McQueen.

Läs artikel
2017-Jul-13

3 höstnyheter
från Ray-Ban

När du skaffar ett par nya glasögon från Ray-Ban vet du att de håller länge – både i kvalitet och stil. Nu kan du tjuvkika på de senaste nyheterna från den obestridlige mästaren.

Läs artikel
2017-Jul-12

Tom Ford – en framgångssaga

Tom Ford – både varumärket och personen – är en framgångssaga kantad av succé och innovation. Läs historien bakom världens ledande modedesigner och hans självbetitlade varumärke.

Läs artikel