Everclear UV – en prisvärd månadslins

Nu finns det en månadslins som är lika snäll mot plånboken som ögonen. Linsen everclear UV ger dig högklassig komfort men kostar mindre än konkurrenterna.

Linsen everclear UV är en ny, stark utmanare till titeln marknadens mest prisvärda månadslinser. Om du är ute efter linser som ger dig maximalt värde för pengarna, “bang for the buck”, behöver du inte leta längre.

Bekväma Månadslinser

Den nya linsen everclear UV är en hydrogel-lins som är bekväm att bära hel dagen. Den unika Edge Lift-teknologin gör att syretillförseln till dina ögon är hög. Linsen är dessutom lätta att hantera och har ett inbyggt UV-skydd som hjälper till att skydda ögonen mot solens skadliga strålar.

Passar everclear UV dina ögon?

Vill du  vilja prova Everclear UV? Linsen fungerar alldeles utmärkt för dig som redan använder någon av linserna  Biomedics 55 Evolution, Clear All Day, Soflens 38, Soflens 59 eller SplashSom alltid när det kommer till dina ögon rekommenderar vi  ett optikerbesök innan du genomför ett byte till en ny linsmodell.

Så om du är ute efter månadslinser som ger dig mycket för pengarna, då kan everclear UV definitivt vara linserna för dig.

Peter Berg

Peter Berg

Redaktör LensWay

Exilhälsing som föredrar sina solglasögon som sitt kaffe; svarta som himlen en månlös natt. Förutom att skriva om linser och bågar fiskar han regelbundet i subkulturella vatten efter nya insikter. Anser att ingen burit upp ett par solglasögon bättre än Steve McQueen i Bullit.

  Tillbaka till magazine