Halloweenlinser – en monstersuccé

Strunta i Scream-masken på Halloween och satsa på en mer originell outfit med hjälp av färgade linser. Här bjuder vi på läskigt bra inspiration.

Halloween närmar sig med stormsteg. Du vill säkert också gå på den där galna festen precis som alla andra , men tycker det är svårt att hitta en bra outit.  Ett bra sätt att maxa vilken utklädnad som helst är vad vi kallar för Impressions – det vill säga linser med mönster eller i chockerande färger. Här listar vi några av våra favoriter tillsammans med förslag på lämplig utklädnad.

Cat Woman

Kvinna med halloweenlinser.

Med våra kattlinser tar du din kattdräkt till en helt ny nivå, oavsett om du är Simba eller Cat Woman. Linserna finns i färgerna rött, vitt och gult.

Ormen i paradiset

Gröna halloweenlinser.

Har du istället en förkärlek för reptiler? Då finns samma linser med en mer exotisk grön färg!

Voodoo-docka
Kvinna med svarta halloweenlinser.

 

De helsvarta linserna ger dig ett demoniskt utseende, eller varför inte som en voodoo-docka?  Detta är troligtvis den enklaste utklädnaden; på med linserna och din dräkt och sätt upp håret i två tofsar.

Vitögd Zombie

Man med vita halloweenlinser och zombiesmink.

Linserna  ”White Out” ändrar din ögonfärg till vit. Linsen med namnet ”Manson” ger dig istället en vit bakgrund med en svart ring runt om. Välj själv om du vill vara uppstigen ur graven eller en ylande dödsrockare med mördande blick.

Benrangel med isande blick

Man med skeletmålat ansikte och gula linser.

Släpp fram skelettet ur garderoben och matcha med ett par gula linser.  Vi lovar att du kommer få det dödsroligt. Zombielinserna finns i en läskig grön, röd eller gul färg.

Skräckinjagande gengångare

Man med halloweenlinser

Vissa linser är kanske lite för galna för sitt eget bästa, och kanske kan vara svårt att kombinera med en utklädnad. Men en sak är säker: de får dig att sticka ut. Vad sägs om en härlig tusensköna, en fräck smiley, spindelnät eller självaste Darth Mauls ögon? Troligtvis inget för tinderdejten men garanterad succé på Halloween.

Tänk på! Alla dessa linser kommer utan styrka och fungerar för både ljusa och mörka ögon, din naturliga ögonfärg kan dock påverka resultatet. Vissa av linserna kan försämra din sikt något under tiden du bär dem. Du kan använda linserna i upp till en månad. För maximal hållbarhet, hygien och komfort bör du använda dig av ögondroppar och linsvätska.

Martin Greve

Martin Greve

Redaktör LensWay

Önskar att han själv myntat det odödliga citatet "The future's so bright I gotta wear shades". Drömmer om guldglittrande 70-talsbågar på nätterna och skriver om optik, mode och ögonhälsa på dagarna.

  Tillbaka till magazine