Marknadens mest prisvärda linser?

Lika billiga som de är bekväma. De nya linserna Everclear ADM matchar de bästa hydrogel-linserna, men kostar betydligt mindre. Läs mer om en av marknadens mest prisvärda linser.

För den prismedvetna konsumenten är Everclear ADM ett svårslaget alternativ. De erbjuder komfort och prestanda i toppklass, till en väldigt blygsam kostnad. Det finns med andra ord skäl till oro hos konkurrenterna.

Bekväma hela dagen

Everclear ADM är tillverkade i mjukt hydrogel och kan tack vare en unik lösning hålla sig bekväma hela dagen. Detta genom att linsen återfuktas vid varje blinkning. Everclear ADM är även föredömligt lätthanterliga, och smidiga att bära. Den är givetvis också utrustade med ett UV-skydd.

fungerar everclear adm till dina ögon?

Är du nyfiken på att testa Everclear ADM? Linsen fungerar alldeles utmärkt för dig som redan använder någon av linsprodukterna Focus Dailies, Dailes Aqua Comfort Plus, Splash One, Soflens Daily Disposable eller Biomedics 1Day Extra. Som alltid när det kommer till dina ögon rekommenderar vi  ett optikerbesök innan du genomför ett byte till en ny linsmodell.

Peter Berg

Peter Berg

Redaktör LensWay

Exilhälsing som föredrar sina solglasögon som sitt kaffe; svarta som himlen en månlös natt. Förutom att skriva om linser och bågar fiskar han regelbundet i subkulturella vatten efter nya insikter. Anser att ingen burit upp ett par solglasögon bättre än Steve McQueen i Bullit.

  Tillbaka till magazine