Prisvärd endagslins med hög komfort

Endagslinsen everclear ELITE är en prisvärd premiumlins med riktigt bra komfort. Ta chansen och byt upp dig till en lins som är skön att bära hela dagen.

När det kommer till synen och våra ögon vill de flesta undvika  kompromisser kring linsernas kvalitet. För dig som vill använda endagslinser med bästa tänkbara komfort rekommenderas kontaktlinsen everclear ELITE, som tillverkats i materialet silikonhydrogel för bästa tänkbara syregenomsläpp.

Linser som funkar hela dagen

Men varför ska jag ens behöva bry mig om syregenomförsel tänker du? Jo, tack vare linsen everclear ELITE’s generösa genomströmning av syre till ögat slipper du torra ögon i slutet av dagen.

Det är också en lins som lämpar sig särskilt bra för dig som tillbringar längre stunder framför datorskärmen eller vistas i miljöer med torr luft, till exempel  luftkonditionerade kontor eller i fjällmiljö.

Byt linser direkt – utan nytt recept

Vill du byta till everclear ELITE? Nu kan du nämligen få den mer prisvärda linsen utan att först besöka en optiker för tillpassning eller nytt recept. I alla fall om du idag använder 1-Day Acuvue TrueEye, Acuvue Oasys 1-Day, MyDay eller Clariti 1 Day.

Allt du behöver göra om du redan använder någon av linserna ovan är att beställa everclear ELITE direkt hem i brevlådan.


Om du är osäker på om du kan byta till everclear ELITE, kontakta vår kunniga kundservice på telefon 020-23 20 20.

Beställ nya everclear eliteMartin Greve

Martin Greve

Redaktör LensWay

Önskar att han själv myntat det odödliga citatet "The future's so bright I gotta wear shades". Drömmer om guldglittrande 70-talsbågar på nätterna och skriver om optik, mode och ögonhälsa på dagarna.

  Tillbaka till magazine