Barnsligt snygga Ray-Ban Junior

Nu kan ditt barn få samma coola stil som alla rockstjärnor och filmstjärnor. Med kollektionen Ray-Ban Junior visar Ray-Ban att ikoniska solglasögon även kan komma i små förpackningar.

Ray-Ban Junior är en kollektion med solglasögon  för barn som är omöjliga att motstå. Många ikoniska solglasögon har nu fått småsyskon som strålar ikapp med sina förebilder. Tveka inte att ge ditt barn marknadens bästa skydd mot solens farliga UV-strålar.

Med barnsolglasögon från Ray-Ban får du dessutom massor med stil och tidlös design på köpet.

Ingen junior när det gäller solglasögon

Om man pratar solglasögon går det inte att undvika Ray-Ban. I alla tider har horder av rockstjärnor och filmstjärnor burit deras solglasögon. Från Marilyn Monroe och John F Kennedy till Beyonce och Johnny Depp.

Allt sedan de tog fram pilotglasögonen Aviator för det amerikanska flygvapnet på 1930-talet har Ray-Ban varit en dominerande faktor i branschen. Med Ray-Ban Junior får barnen chansen att se ut som små filmstjärnor. Givetvis är kvaliteten lika hög på dessa barnsolglasögon som hos storsyskonen.

Ray-Ban Junior för ditt barns bästa

Det är kanske okänt för många att barns ögon är känsligare för solens skadliga UV-strålar. Deras ögon släpper nämligen igenom mer strålning än vuxnas ögon. Det är därför viktigt att investera i ett par barnsolglasögon som verkligen skyddar.

Ray-Ban Junior erbjuder barnsolglasögon som ger ett 100% UV-skydd och är anpassade efter barnens livsstil. Det här är solglasögon som är rustade att möta de allra busigaste av barn. Ta chansen att ge ditt barn en present som är både cool och hälsosam.

Ray-Ban Junior erbjuder solglasögon för barn som är lika häftiga som de är välgjorda.

Lekfull design för glada dagar

Martin Greve

Martin Greve

Redaktör LensWay

Önskar att han själv myntat det odödliga citatet "The future's so bright I gotta wear shades". Drömmer om guldglittrande 70-talsbågar på nätterna och skriver om optik, mode och ögonhälsa på dagarna.

  Tillbaka till magazine