Skifta ögonfärg med färgade linser

Med färgade linser kan du skifta ögonfärg efter önskemål. Du kan välja en lins som förstärker din naturliga ögonfärg eller så väljer du en som ändrar färgen helt och hållet.

Färgade linser lockar allt fler människor som vill pröva på hur det är att ha en annan nyans på ögonen. Varför inte börja dagen med en färg och avsluta på kvällens fest med en annan färg?

Närbild på öga i olika färger.

Populära och prisvärda linser

Färgade linser har blivit mycket populära och marknaden har vuxit lavinartat på senare tid. Dessutom är färgade linser förhållandevis billiga.

Opaque och tinted är de vanligaste linstyperna. Opaquelinsen släpper inte igenom så mycket av din naturliga ögonfärg så den är ideal för dig som vill ändra färgen helt och hållet.

Medan tintedlinsen släpper igenom en del av din ögonfärg och lämpar sig således bäst för dig med en ljus ögonfärg som bara vill förstärka den.

Fantastisk ögonfärg

Peter Berg

Peter Berg

Redaktör LensWay

Exilhälsing som föredrar sina solglasögon som sina kaffetårar; svarta som himlen en månlös natt. Förutom att skriva om linser och bågar fiskar han regelbundet i subkulturella vatten efter nya insikter. Anser att ingen burit upp ett par solglasögon bättre än Steve McQueen i Bullit.

  Tillbaka till magazine