Superdry – modern vintage med stil

Det trendiga märket Superdry gör solglasögon inspirerade av japansk grafik och amerikansk vintagestil. Denna unika kombinationen, tillsammans med brittisk design, resulterar i solglasögon som är svåra att motstå.

Det brittiska märket Superdry är ett spännande och modernt varumärke som fokuserar på att göra produkter av hög kvalitet. Deras solglasögon kännetecknas av en unik blandning av amerikansk vintagestil, japansk-inspirerad grafik och brittisk design. Resultatet är en iögonfallande design med unika detaljer.

Solglasögon från Superdry.

Ungdomliga och sportig stil

Superdry startades för tio år sedan och är idag känt världen över för sin ungdomliga och sportiga stil med kläder och accessoarer anpassade för en aktiv livsstil.

Superdry-stilen tilltalar många trendsetters,

eftersom de vågar tänka i nya banor.

De senaste åren har Superdry vuxit på den globala scenen och har idag en betydande närvaro runt om i världen. Bara i Storbritannien finns över 400 butiker. David Beckham är en av många kändisar som har fångats på bild i en läcker läderjacka från Superdry Brand.

Solglasögon från Superdry.Putsduk och Superdry-märkt fodral ingår, oavsett modell.

Mille Lansburgh

Mille Lansburgh

Redaktör LensWay

”Ord är laddade pistoler”, sa Jean-Paul Sartre. Och han har givetvis rätt. Försöker skriva med sprängkraft och inte krångla till det i onödan. Att skriva om optik handlar om att inspirera och vägleda. Få dig att kunna uppleva varje ögonblick!

  Tillbaka till magazine